Stillingsopslag

KomUng-Medarbejder i Skjern Bykirke

Som Kommunikations- og Ungdomsmedarbejder i Skjern Bykirke skal du hjælpe os hen imod vores vision om at ”STYRKES i troen på JESUS og DELE de gode nyheder om HAM”

Menigheden i Skjern Bykirke er vokset, og vi ønsker derfor at styrke vores kommunikation – særligt målrettet unge – så vi når ud til flere med de gode nyheder om Jesus.

Vi har brug for dig!

Som person er du udadvendt har en inviterende natur. Du kan arbejde selvstændigt med opgaverne og bruge dine kreative evner. Du er også stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation og har flair for sociale medier.

Du skaber liv og vækst

Dine arbejdsopgaver bliver først:

• At invitere til gudstjenester og andre arrangementer på hjemmeside og sociale medier
  • At planlægge og afvikle én månedlig samling for unge mellem 14-19 år
  • At inspirere og motivere unge til tjeneste i vores gudstjenester
  • At skabe en platform og et miljø, der lever videre når stillingen udløber.

SoMe? … Yes you!

Du hjælper med at opdatere sociale medier og hjemmeside i samarbejde med præster og frivillige i menigheden. Herunder skal der oprettes en ny og levende Instagram-konto.

Opgaverne kan også indebære hjælp til præsterne ifm. administrative opgaver, arrangementer m.m.

Vi forestiller os, at du er færdig med en ungdomsuddannelse og gerne vil supplere et fritidsjob med en tjeneste i en menighed for at få erfaring og åndelige input. Det kan også være at du er i gang med en uddannelse. Uanset hvad din situation er, ønsker du at bruge en del af din tid på noget der giver mening.

Arbejdstiden bliver gennemsnitlig 5 timer om ugen og ansættelsen forventer vi varer ca 6 mdr fra september 2020. Lønnen aftales ved ansættelsen. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til præst Morten R. Kristensen på telefon 61 71 91 12.

Ansættelsen begynder fra 1. september 2020, eller når det er muligt derefter, så send din ansøgning nu til kontakt@skjernbykirke.dk. I ansøgningen skal du skrive hvorfor du brænder for denne stilling og fortælle om dine kompetencer indenfor de nævnte arbejdsområder.

Ansøgningsfrist: 15. august 2020 med ansættelsessamtaler sidst i august.

TRO på Jesus – KÆRLIGHED til mennesker – TILLID til Bibelen