Fællesskab

Søndagsgudstjenesten er menighedens store fælles fejring. Vi lægger særlig vægt på at der skal være plads til børn i vores gudstjenester. Vi tror på værdien af at familien følges ad til gudstjeneste. Børn og voksne begynder og slutter gudstjenesten sammen! Til hver gudstjeneste er der et lille indslag for børnene og en invitation til at gå til børnekirke. Børnene kommer tilbage til den fælles nadverfejring.

Børnekirken er for børn fra 3 år til 3. klasse. De følges med nogen voksne ledere til vores børnelokaler og må gerne, men behøver ikke, tage far eller mor med. Da der er mange børn til børnekirke opdeles børnene i tre grupper, med hver deres program.

Juniorkirken er for børn fra 4. til 6. klasse. De mødes lige før prædikenen, hvor der er spændende aktiviteter for dem.