Forbøn

I bogen At bede enkelt af Martin Luther står der i forordet til bogen, at bønnen er den kristnes håndværk. Det er et godt udtryk. Det betyder ikke, at det er et “arbejde”, men en lavpraktisk åndelig færdighed. En færdighed som Bibelen opfordrer os til at gøre brug af ved at bede for hinanden.

Ønsker du forbøn?

Så send en mail til boen@skjernbykirke.dk. Så vil forbønsgruppen i menigheden bede for dig/det i den kommende uge.

Forbøn og sygesalvning i dit hjem?

Måske har du en konkret bekymring, en sygdom eller andet i dit liv, som du har svært ved at gå til forbøn med under gudstjenesten.  Måske har du overvejet at blive salvet i forbindelse med sygdom? Hvis du ønsker det vil 2 af forbederne, eller en præst og forbeder, mødes med dig.  Her vil vi sammen læse lidt fra Guds ord, lytte til hvad du ønsker der skal bedes for og herefter vil vi bede for dig.

Har du ønske om dette er du velkommen til at sende en mail til boen@skjernbykirke.dk

Ønsker du at hele menigheden skal bede for et bestemt emne, så kontakt en af præsterne.

Ved behov for forbøn skriv til : boen@skjernbykirke.dk