• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jule-gospelmusical med GospelTeens

15. december, 2022 -19:00

Gratis
Kom i julestemning når Skjern Gospelteens opfører jule-gospelmusicalen ”Et barn er født.”
Musicalen er skrevet af Torben Callesen og fører sin publikum igennem tiden op til den allerførste jul, på en helt ny måde. Igennem sang og dans møder man Josef, Maria, engle, hyrder, visemænd og selvfølgelig den sygelig jaloux konge Herodes. En rigtig julefortælling med masser af gospel, rock, pop og fængende ørehængere!
I års Gospel-teens har medvirkende elever fra flere skoler i Skjern og omegn i alderen 5. klasse til 9.klasse. Desuden ville Skjern Gospel-kids ældste børn medvirke i nogle af sangene.
Forestilling er for alle alder og vi håber at se mange børn og voksne når vi slår dørene op torsdag d. 15 december kl. 19.00. Forestilling foregår i Skjern Bykirkes lokaler (Nygade 52, Skjern)
Det er gratis at komme ind, med mulighed for at støtte projektet med en frivillig beløb efter forestillingen.

Dato:
15. december, 2022