Skjern BykirkeFor kvinder
For kvinder

For kvinder Ab

Kære skønne kvinder i Skjern Bykirke

Gud har skabt os som mand og kvinde, og Gud har skabt mand og kvinde forskelligt. Det er en stor velsignelse, som vi måske sommetider glemmer at værdsætte. Der er noget specielt ved at være kvinde, lige såvel som der er noget specielt ved at være mand.

En lørdag formiddag i juni vil vi gerne sætte fokus på det at være kvinde i samfundet og i menigheden. Birthe Dahl kommer og holder undervisning med udgangspunkt i, hvad Bibelen siger.

20. juni i Multihuset, Vardevej 14 begynder vi kl. 9.00 med 2 lektioner og slutter af med brunch kl. ca. 11.30, som Kurt Bøndergaard har lovet at lave til os.

Dejligt, hvis du har lyst til at komme og være sammen med dine søstre fra Bykirken til en hyggelig og inspirerende formiddag! Ud over undervisning bliver det også en dejlig anledning til at mødes og lære hinanden lidt bedre at kende. Vi glæder os til at se dig!
Du er velkommen til at invitere en veninde med.

Kærlig hilsen Anna-Marie Møller og Kirsten Østerby

Pris for formiddagen (brunch): 65,- kr.
Tilmelding til kirstenoesterby@skjern-net.dk senest d. 16.6.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere