Skjern BykirkeStøt økonomisk

Støt økonomisk

Skjern Bykirke finansieres først og fremmest af gaver fra menighedens medlemmer. Vi forventer derfor at alle, der kalder Skjern Bykirke deres kirke, også bidrager økonomisk til menighedens liv og vækst.

En fast gaveaftale er en stor fordel for menigheden og for dig selv. Med en betalingsserviceaftale sker det meste af sig selv, og menigheden får bedre mulighed for at lægge budget for det kommende år.

Gaver til Skjern Bykirke er fradragsberettigede. Der er to måder at få fradrag for sine gaver ifølge ligningsloven §8A og §12:

  1. Fradragsberettiget gave: Du kan give en gave på op til 15.900 kr og oplyse dit cpr. nr. til vores kasserer. Så indberetter kassereren gaven til skat og så er hele beløbet fradragsberettiget.
  2. Gavebrev: Du kan forpligte dig på et ti-årigt gavebrev og oplyse dit cpr. nr. til vores kasserer. Det giver mulighed for at trække op til 15% af din skattepligtige indkomst fra i skat. Kassereren indberetter gaven til skat.

Find ny gavebrevsformular. (Opdateret 12. okt. 2021)

Gaver kan indbetales eller overføres til Skjern Bykirkes bankkonto i Vestjysk Bank: Reg. nr. 7650 og kontonr. 0001462113, eller du kan oprette en PBS-aftale. Det er ikke muligt med dankort eller bankoverførsel at indbetale gaver til gavn for andre organisationer end Skjern Bykirke via dette kontonummer.

Årsregnskab

Bykirkens årsregnskab 2021

Bykirkens årsregnskab 2022

Svend Erik Tarp

Svend Erik Tarp

Bykirkens kasserer

Spørgsmål og aftaler sendes til kasserer@skjernbykirke.dk.