Skjern BykirkeHvem er vi?

Hvem er vi?

Hvem er vi i Skjern Bykirke?

Vi er en kirke i byen, med dørene på vid gab og armene åbne. Her ser kirke måske helt anderledes ud, end hvad du har oplevet før? Små og store børn, unge, voksne og ældre – vi er et fællesskab af liv og aktivitet, og her er også plads til dig,  Altid er der et bredt udvalg af spændende ting i kalenderen, hvor du er meget velkommen til at dukke op, og særligt gudstjenesterne hver søndag er stedet, hvor vi mødes på kryds og tværs af alder, interesser og baggrund.

Her er der højt til loftet, og der er god plads til børn, som endda har sit helt eget program under dele af gudstjenesten. Ja, om søndagen fyldes kirken af sang, der holdes prædiken og nadver, og så er der også plads til både eftertænksomhed og stilhed.

Men hvad tror vi på?

Vi tror på Gud! Det er det enkle svar, men der er selvfølgelig mere at sige end det. Vi tror, at Bibelen er Guds ord til os; relevant og brugbart også i dag, og så tror vi, at Jesus er Guds søn. Faktisk bygger kirken på fuldstændig samme grundlag, som folkekirken, men vi er en evangelisk luthersk frimenighed og derfor ikke en del af folkekirken. Det giver os frihed til at gøre nogle ting på vores egen måde.

Jesus har betydning for alt det, der sker i kirken. Nogle ting handler direkte om Gud, Jesus og tro, mens et helt almindeligt hverdagsliv, interesser eller aktuelle emner er omdrejningspunktet for andre ting. Fordi vi ikke først og fremmest ser kirken som en bygning, men som noget vi er sammen i fællesskab. Hvor vi alle sammen har betydning og værdi. Hvor vi alle kan bidrage og gøre en forskel. Hvor vi alle sammen tror på, at det gør en positiv forskel at kende Gud.

Og netop derfor brænder vi for at smække kirkens døre op og råbe ud til Skjern og omegn: Kom og vær med!

FÆLLESSKABER

Mød vores fællesskaber