Skjern BykirkeNyhedsmail juni 2017
Nyhedsmail juni 2017

Vi var dér, hvor han gik, da han vandrede på jord …

“En fantastisk rejse i Jesu fodspor. Det har været berigende på så mange måder. Mini-bibelskole, Israels historie, smukke landskaber og gold ørken, masser af kunst og ikke mindst et godt fællesskab med skønne mennesker fra min menighed: Skjern Bykirke,” siger Helle Bang, efter at hun i slutningen af maj var en af de tyve personer fra Bykirken, som var afsted på ni dages bibelkursus og pilgrimsrejse i Israel.

En pilgrim er ‘en rejsende på vej til et helligt sted’.  Med Israels land som ramme og Bibelen som guidebog rejste vi sammen til Jerusalem, Det døde Hav, Genesaret Sø, Nazareth, Kapernaum, Karmels bjerg, Caesaræa osv.

Turen var tilrettelagt i samarbejde med Ordet & Israel, og Kirsten Østerby, Heidi og Jens Lomborg var rejseledere og undervisere. Der arbejdes allerede på at kunne lave en lignende rejse om få år.


Å-festival

Lea, Morten og børnene var på Å-festival i pinsen med 29 konfirmander. Det er efterhånden ved at blive en tradition, da det var femte år i træk, vi var afsted.

Højdepunkterne var forskellige afhængig af øjenene, der ser. Morten var vild med new-yorker-rap-koncert fredag aften, Lea syntes, lovsangskoncerten med hendes lillesøster på scenen var fantastisk, og konfirmanderne nævnte Koncerten med Dan Bremnes og Lars Kristensens tale lørdag som et hit.

Vores egen Pernille Rønn (suppleant i bestyrelsen) medvirkede ved talen søndag aften, som varmt kan anbefales at se på Å-festivals facebookside.

 


Deadline for smågruppetransfer: 1. juli

Som de fleste nok efterhånden har hørt, vil vi prøve noget nyt i Bykirken til sommer. De, der har lyst og mod på det, har muligheden for at komme med i en pulje og danne nye smågrupper, ligesom transfervinduet i fodboldverdenen.

Det er godt med et passende flow i grupperne, og vi håber det kan øge det åndelige udbytte, relationerne i menighederne og skabe plads til nye i grupperne.

Hvis du har lyst til at komme med i en gruppe, så send en mail til morten@skjernbykirke.dk inden 1. juli. Så vil der blive lavet nye grupper efter sommerferien. Det er frivilligt, om man vil være med.

 


Nye muligheder for betaling på Mobilepay

Fra og med i dag har Skjern Bykirke to MobilePay-numre. Det sædvanlige nummer 2662 2661 (Skjern Bykirke m/fradrag) giver fremover mulighed for fradrag. Derfor må det kun benyttes til indsamlinger i kirken eller gaver til menigheden.

Det nye nummer 5119 6022 (Skjern Bykirke u/fradrag) giver ikke mulighed for fradrag og bruges, når vi skal betale for menighedslejr, fællesspisning, fodbold o.l. Så få noteret de to numre i jeres kontakter.

Man kan se en vejledning til, hvordan man tilmelder sig fradrag til godkendte foreninger her.

 


Menighedslejr 2017

Programmet for menighedslejren er sendt til trykkeriet og skulle gerne være klar til gudstjenesten d. 18. juni. Lejren foregår på Solgården Efterskole, og der er meget at glæde sig til for både børn og voksne. Husk derfor at sætte kryds i kalenderen d. 25., 26. og 27. august!

 


Nyt om kirkebyggeri

Mange detaljer skal falde på plads, inden vi kan gå i gang med ombygning og indretning af et kirkebyggeri på Nygade. Vi er stadigvæk i forhandlinger med ejer Bo Christensen om detaljerne og håber at være helt i mål henover sommeren.

 


Datoer

Søndag 18. juni kl. 10 LOGOS i Multihuset.
Fredag 23. juni Skt. Hans Aften kl. 17-20, Stauningvej 2.
Mandag 3. juli – lørdag 8. juli (uge 27): Sommercamp på Gammelbro

Se mere på hjemmesiden, facebook og The City

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere