Skjern BykirkeHvad Gud har skabt, vil altid være hans
Hvad Gud har skabt, vil altid være hans

Om tilbedelse #2

På vores tur til Mission Worship i Eastbourne i det sydlige England, hørte jeg et foredrag om, hvad tilbedelse er. Det har fyldt meget siden, og jeg har lyst til at dele det med jer. Vi er nået til det andet punkt, men du kan læse det første indlæg i serien her:

Hvad Gud har skabt, vil altid være hans

Foredragsholderen, Robin Mark, præsenterede et billede. Forestil dig, at du har lavet et maleri. Du viser det til en god ven, som tilbyder dig 3000 kr for billedet. Du har aldrig solgt et billede før, og du er virkelig glad og tilfreds med handlen. Fem år senere tager du på ferie i New York. Du kommer forbi et atelier, og genkender et billede i vinduet. Det er billedet, som du fem år tidligere solgte til din ven for 3000 kr. Men nu står der ”Unknown artist. 50.000$” på billedet i vinduet.

Selvom du solgte billedet for flere år siden og var tilfreds med handlen og ikke har savnet billedet, så kan du alligevel sige: det er mit billede! Jeg har lavet det billede, og der burde stå mit navn på det. Det kunstværk, du har lavet, kan aldrig holde op med at være dit.

På samme måde med Gud. Gud ejer sit skaberværk. Derfor er han så passioneret efter vores tilbedelse. Det eneste rigtige vil være at Guds skaberværk, giver Gud den ære som skaberen fortjener. Skaberen har ret til at blive æret af sit kunstværk.

 

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere