Skjern BykirkeAlt handler om tilbedelse
Alt handler om tilbedelse

Om tilbedelse #1

På vores tur til Mission Worship i Eastbourne i det sydlige England, hørte jeg et foredrag om tilbedelse. Det har fyldt meget siden, og jeg har lyst til at dele det med jer. Det var Robin Mark, som var oplægsholder, og han fortalte, at han havde læst en artikel af en ateist, som forsøgte at argumentere for, hvorfor vi ikke skal tilbede Gud. Det fik ham til at fremlægge fire modargumenter, som jeg vil præsentere i mine fire næste blogindlæg. Det første punkt er:

Alt handler om tilbedelse

Mennesker tilbeder altid nogen eller noget. Det, vi bruger vores tid på, afslører vores prioriteringer og værdier. Enten tilbeder vi den ene sande Gud, som vi kan læse om i Bibelen, eller også tilbeder vi noget andet end Gud. Vi ser det ikke altid som tilbedelse. Men, man kan stille sig selv spørgsmålet: Hvor finder jeg min tryghed? Hvor finder jeg tilfredstillelse? Hvad kan ødelægge min dag eller mit liv? Hvor søger jeg hen, når jeg har brug for trøst eller opmuntring? Det, jeg svarer på spørgsmålet, er min faktiske ’frelser’.

Det er ikke for at lyde pessimistisk, men det har været sundt for mig, at overveje, om der er noget i mit liv, jeg tilbeder i stedet for Gud. Har Gud førstepladsen i dit liv? Vores værste fjende, Satan, er tilfreds, hvis jeg tilbeder alt andet end Gud.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere