Skjern BykirkeKristendomskursus til foråret
Kristendomskursus til foråret

Den røde tråd – kursus

Nu kan du på kort tid få ridset hele Bibelens hovedlinje op. Ønsker du sammenhæng og overblik, så tag med og se, hvordan Guds frelse og Jesus går som en rød tråd gennem hele Bibelen og hele verdenshistorien!

Kurset er startet onsdag 19. februar kl. 20.00-21.30 og kører hver onsdag aften frem til 2. april. Og du kan stadig nå at være med.

Kurset arrangeres af Skjern Bykirke og Indre Mission, og afholdes på Finderupsvej 25 i Skjern.

Undervisere: Jens Lomborg, Morten Rugager Kristensen og Hans Jørgen Steffensen.

Pris (alt. inkl.): 250 kr, unge halv pris.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere