Skjern BykirkeGuds Ånd kan fylde vore hjerter
Guds Ånd kan fylde vore hjerter

Billedet her er lavet af Bente Roelshøj Andreassen, medlem i Skjern Bykirke.

Billedet har to sider. Bente skriver selv om sit kunstværk:

Du står og ser på et værk, som jeg har malet i en svær tid i vores families liv. En tid med sorg og fortvivlelse. Men budskabet om Jesus har fyldt mit hjerte.

På det ene maleri står englene og siger til disciplene: “… Hvorfor står I der og ser op mod himlen, galilæere? Den Jesus som er taget fra jer op til himlen, skal komme igen på samme måde, som I har set ham fare op til himlen” (Apostlenes Gerninger kapitel 1, vers 11).

Derfor har jeg malet Jesu genkomst på den anden side (Som vist her). Løftet om, at Jesus kommer igen, giver os forventning om, at han kommer og skaber alting nyt. Der står i Matthæus-Evangeliet kapitel 24, vers 30-31: “… og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed”.

Da Jesus tog hjem til Gud, vores far i himlen, blev han allestedsnærværende her på jorden, da Helligånden kom i hans sted pinsedag. Guds Ånd, som kan fylde vores hjerter med glæde og fred – også når livet er svært.

 

 

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere