Skjern BykirkeNye lokaler
Nye lokaler

Fra den 1. marts har vi lejet os ind i nye lokaler på Vardevej 14 (det er bygningen på hjørnet overfor kirken, hvor der står ”Agrowind”), som fremover vil være adressen på Skjern Bykirkes sekretariat. Lokalerne rummer kontor, køkken, gode toiletfaciliteter og rum til konfirmandundervisning.

Dertil kommer at det også kan bruges af Børnekirken, som fra nu af kan glæde sig over en væsentlig kortere og mere sikker vej til Børnekirken.

Alt i alt er det en væsentlig forbedring af vores muligheder for at mødes i mindre grupper, hvad enten det er Børnekirke, konfirmander, stab eller ansatte.

Med de nye lokaler er der også gode muligheder for at mødes som kirkegruppe?

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere