Skjern BykirkeNyhedsmail december 2017
Nyhedsmail december 2017

Læs her om:

* Kirkebyggeriet påbegyndes

* Julehjælp – diakoni

* Gudstjenestedatoer

* Nytårsaftensgudstjeneste

* Hjælp til The City

 


Glædelig Advent og Jul

Adventstiden er en af årets bedste ”sæsoner”. Vi bruger tid på at takke for Jesu komme. Vi får lov at se tilbage og fremad. Vi ser tilbage på Jesu fødsel, som vi skal fejre til jul.

Vi ser også frem mod hans andet komme i herlighed, hvor han vil dømme levende og døde, gøre alting nyt og bringe Guds frelsesplan til fuldendelse.

Adventstiden er en god tid at invitere en ven eller bekendt med til gudstjeneste.

Vi har alle brug for at finde tillid til Jesus.

Jens Lomborg

 


Kirkebyggeri påbegyndes

2018 bliver året, hvor vi rykker ind i en ny kirkebygning. Hvornår kan vi holde gudstjeneste?

Det kan vi endnu ikke sige med sikkerhed, men fra januar og frem til sommer skulle kirkesalen og foyer/indgang/toilet/kontor gerne bygges. Alt efter tempo kan vi nok forvente at rykke ind et tidspunkt mellem sommer og efterårsferie.

Priser, finansiering og aftaler med håndværkere faldet på plads.

Debliver også mulighed for at bidrage med frivillige opgaver, men ikke i kæmpestor målestok. Det meste er der hyret folk til.

I løbet af januar vil der blive sendt en arbejdsplan ud, som man kan melde sig på, hvis man har mulighed for at give en fredag/lørdag her og der.

 


Gudstjenester – jul og nytår

* Juleaftensdag, 24. december kl. 11.00

* Juledag, 25. december kl. 14.00

* NYT: Nytårsaften, 31. december kl. 22.30 (på Hellig Kors Kloster)

Sammen vil vi slutte 2017 af med en gudstjeneste og se frem imod det nye år der kommer. Skjern Bykirke holder for første gang gudstjeneste i Hellig Kors Kloster. Der vil blive varmet op i kirken til os, og alle er velkommen! Gudstjenesten vil være færdig, så man kan nå hjem før midnat!

 


Julehjælp – diakoni

Ved decembers gudstjenester samles der ind til julehjælp i Skjern-Tarm området. Vi samarbejder med en række andre kirker og organisationer, og der er en del flere henvendelser end sidste år.

Skjern Bykirke er blevet tildelt 11 familier, som skal have hjælp. De modtager kolonialvarer, frost/frys, gaver til børn i husstanden + en blomst.

Tak for jeres gavmildhed ved gudstjenesterne i december måned.

Skulle der bliver indsamlede penge til overs, vil de blive brugt i løbet af 2018 til lignende diakonale formål i lokalområdet. Siden sidste jul har vi f.eks. været i stand til at sponsere en hel del spisebilletter til brug på ”Værestedet”, KFUMs sociale arbejde.

Ønsker du at give en gave, kan det blandt andet gøres via Skjern Bykirkes Mobilepay 2662 2661. Bemærk, at du vil få automatisk fradrag for gaven, hvis du er registreret til det i Mobilepay

 


Kort vej til netværk

The City er menighedens intranet, hvor vi kommunikrer!

Nu er er mulighed for nem og hurtig hjælp til at komme i gang med at bruge The City aktivt.

Ved hjælp af små kort videoer kan du få instruktion i én ting ad gangen.

Få adgang til video-instruktion her!

Du kan også få adgang til videoerne på forsiden af www.skjernbykirke.dk under menupunktet “The City” i hovedmenuen øverst til højre.

 


Indsamling ved gudstjenester:

Giv kontanter – eller anvend Skjern Bykirkes MobilePay.

Nr. 26622661 er nummeret der fremover udelukkende kan bruges til indsamling i kirken eller gaver, til menigheden. Bidrag indbetalt på dette nummer giver mulighed for skattefradrag.Se hvordan man tilmelder sig fradrag her

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere