Ungkirke (8.kl – 20 år)

En gang i måneden er der Ungkirke for dig som er 14-20 år. Ungkirke kan bestå af fællesspisning, spilleaften, bålhygge, dreng-/pige-aften osv. i forbindelse med en gudstjeneste i Skjern Bykirke. Se hvornår vi har Ungkirke næste gang i kalenderen eller finde vores gruppe på Facebook – her deler vi altid vores begivenheder, så du ved hvornår vi mødes.

Formålet med Ungkirke er at samles som unge om at møde Jesus i gudstjenesten og have hyggeligt samvær med kristne brødre og søstre.

Det er vigtigt at have andre at dele sin tro med også i hverdagen. Derfor anbefaler vi Skjern IMUKFS på VGT på HTX eller på Handelsskolen og Skjern/Tarm LMU. Det er åbne kristne fællesskaber, for dig der gerne vil lære mere om kristendommen, eller som mangler nogen at være kristen sammen med.