Ungkirke (8.kl – 20 år)

En gang i måneden er der Ungkirke for dig som er 14-20 år. Ungkirke kan bestå af fællesspisning, spilleaften, bålhygge, dreng-/pige-aften osv. i forbindelse med en gudstjeneste i Skjern Bykirke. Se hvornår vi har Ungkirke næste gang i kalenderen eller finde vores gruppe på Facebook – her deler vi altid vores begivenheder, så du ved hvornår vi mødes.

Formålet med Ungkirke er at samles som unge om at møde Jesus i gudstjenesten og have hyggeligt samvær med kristne brødre og søstre.

Ungkirke er for unge, og derfor er de unge i Bykirken også med til at forme programmet og lægge linjen. Hvis du gerne vil være med eller har ideer, så er du altid velkommen til at henvende dig til Bykirkens KomUng medarbejder Annika på mail: annika@skjernbykirke.dk eller tlf: 27 14 37 25.

Det er vigtigt at have andre at dele sin tro med også i hverdagen. Derfor anbefaler vi Skjern IMUKFS på VGT på HTX eller på Handelsskolen og Skjern/Tarm LMU. Det er åbne kristne fællesskaber, for dig der gerne vil lære mere om kristendommen, eller som mangler nogen at være kristen sammen med.