Skjern BykirkeLedere søges til børnelejr!
Ledere søges til børnelejr!

Plakat_ledere_vandret

 1/8 – 5/8 2016 på Finderup Efterskole

Vi er et udvalg fra Skjern Bykirke, som er gået sammen med Blå Kors Danmark om at lave en børnesommerlejr for børn fra hjem med misbrugsproblemer og socialt dårligt fungerede hjem. Vi ønsker at give børnene en god sommerferie- oplevelse, med gode og sjove aktiviteter, fællesskab, bibelfortælling, sang og ikke mindst hyggelighed og nærværende voksne. Vi ønsker at give børnene noget spændene at fortælle deres kammarater i skolen efter sommerferien.

Ca. 30 børn i alderen dem der skal starte i 3. klasse op til dem der skal starte i 6. klasse (9 – 12 år). Vi vil gøre en indsats for at forsøge at få fat i nogle børn i vores nærområde.

Vi ønsker at være imellem 15 og 20 gennemgående ledere på lejren, men også inddrage forskellige andre med ressourcer, som kan biddrage med en aktivitet undervejs i lejren.

Lederne skal være indstillet på at være med i et kursusforløb, som Blå kors står for. Kurset giver redskaber til at klare de udfordrende situationer, som kan opstå når man sammen med børn med særlige udfordringer. Vi skal som ledere være parate og indstillet på nærværende og troværdige voksne overfor børnene og lytte til dem, men ikke være terapeuter.

Sommerlejren drives på Blå kors Danmarks kristne værdigrundlag, der understreger det enkelte menneskes iboende værdi. Derfor arbejder vi aktivt med på en positiv og accepterende omgangstone.

Kontakt Mathilde på 20 46 07 48 eller mathildeb1994@hotmail.com hvis det er noget for dig!

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere