Skjern BykirkeCafe-hygge for kvinder
Cafe-hygge for kvinder

Hej alle kvinder!

Kom med til en hyggelig og uformel aften på Cafe Perronen kl. 19.30 ca. en gang om måneden.
Tag gerne en veninde eller en nabo med. Der serveres kaffe og kage for 40 kr. pr. person. Man må gerne medbringe sit strikketøj eller andet håndarbejde med, men det er absolut ingen betingelse 🙂

I princippet dukker man bare op, men ved man at man kommer, må man sende en sms til Rie på mobil 20 93 81 47 eller tilmelde sig på The City, så Cafeen kan få lidt at vide om hvor mange, de kan forvente.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere