Skjern BykirkeGeneralforsamling 17. marts
Generalforsamling 17. marts

Velkommen til Skjern Bykirkes  årlige generalforsamling.

Mandag den 17. marts kl. 19.00 -21.30 i Skjern Kulturcenter

Lokalerne er lige ved hovedindgangen, til venstre lige efter bowlingcenteret.

Vi tager pulsen på Skjern Bykirke, og ser frem mod tiden der kommer. Vi er nu ca. 350 medlemmer, og mange deltager ved gudstjenesterne. Vi har en voksende børnekirke, juniorkirke, teen-samling om søndagen. Det – og meget andet – kræver gode tanker og handling, som vi skal gøre i fællesskab…

Vi håber bl.a. på at få Morten op i tid.

Lad os sammen sætte kursen for menighedens liv og vækst!

De bedste hilsner

Jens

 

Medlemmer har stemmeret.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere