Skjern BykirkeInvitation til Skt Hans aften
Invitation til Skt Hans aften

8708_9876Kære Bykirke

Da det snart er Skt Hans vil vi i KAOS gerne invitere til en hyggelig aften, hvor alle er velkomne.

Vi mødes hos Elin og Ketil, Kastbjergvej 4, Bølling. Grillen er klar fra kl 17, og tanken er, ar alle medbringer mad, drikkevarer og service til deres egen familie. Derefter står den på leg, hygge og sang ved bålet, inden vi slutter af med medbragt kaffe og kage.

Giv gerne en melding om I kommer til Elin 28341648 eller Ketil 20611929.

Vi glæder os til en hyggelig aften med jer.

Kh Elin og Ketil, Kirsten og Ruben, Birgitte og Joel

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere