Skjern BykirkeMærk hjertet banke!
Mærk hjertet banke!

Nu er vi på vej ind i fastetiden.

I gamle dage var fastetiden en tid, hvor man levede ekstra mådeholdent med maden. I dag vil det også give god mening for mange af os. Men hvad med at lade fastetiden komme til udtryk på nogle af de andre områder, hvor vi let kommer ind i overforbrug eller afhængighed?

Hvad skal man f.eks. gøre med den uendelige strøm af informationer? Måske var det en god ting med lidt faste fra tv, internet og statusopdateringer?
Og i stedet pleje dine relationer, spise sammen med andre, føre samtaler om livet, mærke hjertet banke.
Endelig kan en ugentlig gudstjeneste varmt anbefales! Der kan du finde ro til at genoptage de bønner, der måske er forstummet i dit liv. Lytte til det glædelige budskab om Jesus…

Jens Lomborg

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere