Skjern BykirkeNyhedsbrev i arkiv
Nyhedsbrev i arkiv

Nu kan tidligere nyhedsbreve findes på en liste i topmenuen under Hvem er vi  >  Nyhedsbrev.

Her kan du både skrive dig op til abonnement og vælge at se tidligere nyhedsbreve fra en liste. Foreløbig tilbage til april 2018.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere