Skjern BykirkeNyhedsmail august 2017
Nyhedsmail august 2017

“Med Gud i en urolig verden”

Jeg faldt for nylig over en blog af Henrik Nymann Eriksen, som havde denne overskrift. Han skriver om, hvordan vi som kristne kan bevare troen og håbet og kærligheden midt i politisk og åndelig kaos.

Han skriver blandt andet:

”I forbindelse med kriser på den storpolitiske scene åbnes der ofte sprækker for evangeliet. Flygtningestrømmen i kølvandet på borgerkrigen i Syrien er en politisk krise, som for mange er forbundet med utryghed.

Men det er også en mulighed for, at tusindvis af mennesker kommer i en situation, hvor de måske for første gang i deres liv har mulighed for at høre evangeliet.

Det kan godt være, at verden er et uroligt sted at være lige nu, og især at vi i den vestlige verden føler situationen mere ustabil, end den har været længe, men som kristne skal vi ikke miste modet.

Vi skal derimod frimodigt løfte hovedet og leve med Gud i forventning, bøn, indsats for mennesker og åbenhed for Guds særlige muligheder midt i kaos.”

Læs hele bloggen


Kirkeinspirationsdag 2017

i Evangelisk Luthersk Netværk
Lørdag 30. september kl. 9.30-20.30
på Jakobsskolen, Aarhus

Tag med på 1-dags konference i Aarhus og bliv inspireret!
Neil Hudson fra London Institute of Contemporary Christianty (LICC) taler om at være kirke 24/7, at være kirke i hverdagen.

Meld dig til og lad os dele dagen. Giv Jens Lomborg 23 32 33 05 besked, når du har tilmeldt dig.
Vi vil hjælpe hinanden med transport, og Bykirken vil dække konferenceudgiften.

Se mere – og tilmelding


Medlemskursus

Mandag 18. september
kl. 19-21 i “Multihuset”
Vardevej 14

Det er for dig, der overvejer at støtte op om Skjern Bykirke og evt. blive medlem.

Her møder du menighedens formand og præster, og du får et indblik i menighedens historie, teologi, opbygning og økonomi mm.

Alle interesserede er hjertelig velkomne.

Man er selvfølgelig også velkommen, hvis man bare gerne vil høre mere om, hvem vi er – det er helt uforpligtende at deltage.

Det er også en god måde at lære nogen andre nye i kirken at kende, som måske er i samme situation som dig.

Tilmelding til Morten: morten@skjernbykirke.dk


Menighedsmøder i oktober

I begyndelsen af oktober inviterer bestyrelsen alle interesserede til menighedsmøde. Menighedsmødet vil handle om, hvordan vi bygger menighedslivet op i et nyt kirkebyggeri.

Vi vil bla. tage hul på en snak om hvorvidt gudstjenestetidspunktet skal flyttes til søndag formiddag, eller om vi skal fortsætte med kl. 15.30?

Vi vil også tale om muligheden for at række ud til andre mennesker gennem diakoni, og hvilke andre missionsmuligheder de nye lokaler vil give os.

Der vil være 4 datoer at vælge imellem, og man skal bare komme til én af aftenerne. På den måde håber vi, at alle i menigheden kan finde tid til at deltage. Datoer for  menighedsmøderne er:

  • onsdag 4/10
  • torsdag 5/10
  • mandag 9/10
  • tirsdag 10/10.

Der vil inden længe komme en doodle ud til alle medlemmer med info om bla. tid og sted og tilmelding.


Indsamling ved gudstjenester:

Giv kontanter – eller anvend Skjern Bykirkes MobilePay. 
Nr. 26622661 er nummeret der fremover udelukkende kan bruges til indsamling i kirken eller gaver, til menigheden. Bidrag indbetalt på dette nummer giver mulighed for skattefradrag.

Se hvordan man får fradrag


Datoer

  • Weekenden 25.-27. august: Menighedslejr på Efterskolen Solgården
  • Mandag 18. september: Medlemskursus i Multihuset
  • Lørdag 30. september: Kirkeinspirationsdag 2017
  • Onsdag 4/10, torsdag 5/10, mandag 9/10 og tirsdag 10/10: Menighedsmøder

Se mere på hjemmesiden, facebook og The City

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere