Skjern BykirkeNyhedsmail marts 2018
Nyhedsmail marts 2018

Læs her om:

  • Kirkebyggeri – aktuel status
  • Generalforsamling
  • Sommercamp på Gammelbro Camping
  • Ledere søges til Blå Kurs Lejr
  • Bankskifte
  • Kun for mænd

Kirkebyggeri – aktuel status

Alt peger på at kirkebyggeriet er færdigt kort efter sommerferien. Derefter skal der laves noget indretning mm, så et realistisk bud er at vi kan rykke ind i de nye lokaler til september.

Vi arbejder pt. på at rejse kr. 600.000 ekstra, så vi kan få foyer, balkon og lydanlæg færdiggjort samtidig. Der er siden mødet fredag 2/3 givet gaver + tilsagn om gaver på kr. 397.000, så vi er godt på vej.

Deadline for at give en gave til færdiggørelsen af byggeriet er torsdag 15. marts  – mrk. ”kirkebyggeri”, og betal til Bykirkens ny konto i Vestjysk Bank:

Reg. 7650 og kontonr. 1462113. Gaver er fradragsberettigede, og større såvel som mindre beløb kan tilsammen gøre en stor forskel.


Generalforsamling 2018
Mandag 19. Marts kl. 19-21

Bykirken afholder generalforsamling på Krampscenen i Ringkøbing-Skjern kulturcenter.

Kom og giv din røst til kende, lyt og vær med til at sætte kursen for tiden der kommer. Vores byggeri er i fuld gang. Livet leves på godt og ondt, og hvordan kan vi sammen opbygge hinanden?

Hvilke ideer dukker op, hvad får vi til prisen og hvornår rykker vi ind – vi regner med at kunne svare ret præcist på det til generalforsamlingen.


SommerCamp på Gammelbro i uge 28
Mandag 9. Juli – lørdag 14. Juli.

Så er der åbnet op for tilmelding til  Sommercamp på Gammelbro. Sommercamp er en fælles campingferie for folk fra forskellige menigheder rundt i Danmark.

Der er ikke noget stort budget eller et propfyldt program alle dage, – til gengæld en god oplevelse af at være på ferie i fællesskab.

Klik for Program og tilmelding

Giv besked til Jens Lomborg, når du har tilmeldt dig.


Ledere søges til Blå Kors lejr 2018

Vi er nogle fra Skjern Bykirke, som i de sidste par år har arrangeret sommerlejr sammen med Blå Kors Danmark for børn fra hjem med misbrugsproblemer og socialt dårligt fungerede hjem.

Vi ønsker at give børnene en god sommerferie- oplevelse, med gode og sjove aktiviteter, fællesskab, bibelfortælling, sang og ikke mindst hyggelighed og nærværende voksne.

Vi vil gøre en indsats for at forsøge at få fat i nogle børn i vores nærområde. Vi håber på 34 børn i alderen 7-12 år.

Aldersgruppe: Ca. 30 børn i alderen dem der skal starte i 3. klasse op til dem der skal starte i 6. Klasse (7 – 12 år)

Tidspunkt og sted: 2/7 – 6/7 2018 (uge 27) på Finderup Efterskole.

Ledere: Vi ønsker at være imellem 20 og 25 gennemgående ledere på lejren, men også inddrage forskellige andre med ressourcer, som kan bidrage med en aktivitet undervejs i lejren.

Kontakt Anne Mette Bjerg på 6178 2643 hvis det er noget for dig!


Bankskifte

Skjern Bykirke har skiftet bank fra Nordea til Vestjysk Bank. Hvis du har en gaveordning via Betalingsservice, får duet ingen betydning.

Men: Hvis nogen giver gaver udenom PBS-systemet, bedes de rette fremtidige indbetalinger til den ny konto i Vestjysk Bank: Reg. 7650 og kontonr. 1462113.


Kun for mænd

Velkommen, alle mænd, til samvær og fælleskab omkring et måltid mad.

Næste gang torsdag d. 12. april kl. 18.00 på Stauning Havn.
Menu: Flæsk – pris 155 kr. plus drikkevarer.
Tilmelding senest tirsdag d. 10. April, til en af følgende:

Holger – tlf. 42 59 59 90 – mail: fam.osmundsen@skjern-net.dk
Arne – tlf. 22 16 55 50 – mail: skovtoften4@hotmail.com
Ove – tlf. 30 11 48 76 – mail: ovenielsen15@gmail.com


Indsamlinger

I februar måned er der indsamlet kr. 11.220,50 til støtte af kristne i Syrien, formidlet gennem Dansk Europamission. Læs mere på deres hjemmeside www.forfulgtekristne.dk

I marts samles ind til Søndagsskolerne, som rækker ”det største til de mindste”, se www.soendagsskoler.dk


 

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere