Skjern BykirkeSkjern Bykirke på Å-festival
Skjern Bykirke på Å-festival

Den 17. til 20. maj (i pinsen) er der Å-festival i Sdr. Felding.

Det er en stor kristen musik festival i år med navne som Jars of Clay, Firefly og Samuel Ljungblahd. Tilmeld dig, dine venner og en campingvogn, og så ses vi i Sdr Felding til god musik, forkyndelse og Gud i centrum!

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere