Skjern BykirkeSkt. Hans Aften 23. juni kl. 17-20
Skt. Hans Aften 23. juni kl. 17-20

Igen i år holder vi i kaosudvalget Sankt Hans aften. Det bliver i år hjemme hos Mirjam og Thomas, Stauningvej 2. Vi har grillen tændt fra kl ca. 17 hvor i kan grille jeres medbragte mad. I skal selv have service (både til aftensmad og kaffe), mad og drikke med til jeres egen familie.

Senere vil der være bål og kaffe. Der bliver sørget for kage og kaffe, men har i mulighed for det, så tag gerne selv lidt ekstra kaffe med, så er vi sikker på at der er nok:)

Vi slutter aftenen ca kl 20.00 så alle de trætte børn kan komme hjem i seng.

Tilmelding ved Thomas på tlf. 50 98 96 39 gerne tidligst muligt.

Venlig hilsen fra alle os i Kaos

Hvad er KAOS?

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere