Skjern BykirkeSommerkirke 3. august
Sommerkirke 3. august

Pressemeddelelse2013-08-04 15.17.46

SOMMERKIRKE 2014
– MON HOLGER VENDER SIG?

Succesen med Sommerkirke i byrummet for hele familien gentages i år søndag den 3. august kl. 14.00-22.00 på pladsen foran Pakhuset i Skjern … lige bag Holger Danske.

Kirke er for alle – og andet og mere end en bygning. En gruppe unge fra forskellige kirkelige organisationer i Skjern flytter kirken ud i byrummet for en sommerdag, og der er program næsten hele dagen for både børn, unge og mere voksne.

Gudstjeneste for alle er selvfølgelig starten kl.14.00 og dernæst er der trylleri og sjov for børn fra den store scene, mens præst, Morten Rugager, fra Skjern Bykirke, stiller sig til rådighed og besvarer spørgsmål fra unge om tro i et mere roligt hjørne af pladsen. Derefter følger fælles lovsang og foredrag ved David Dahl fra Herning.

Alle er velkommen til fælles aftensmad, som er grill. Det er Kurt Bøndergaard fra Mad&Co, der står for det.

Dagen kulminerer kl. 20.00 med aftenkoncert med unge Linnea Dam, som skriver, spiller og synger sin egen musik. Hun kalder sig singersongwriter i pop-genren inspireret af blues og jazz.

Tag dine forældre eller dine børn i hånden og vær med til en festlig dag midt i Skjern by som Holger Danske ville ønske han kunne vende sig om og deltage i.

Medbring et tæppe og 40 kr til aftensmad.

Seneste blogindlæg

“Vil du være min ven?”

“Vil du være min ven?”

"Vil du være min ven?" Blogindlæg om fællesskab Hver tirsdag er der legestue i Skjern Bykirke fra 10-12. En dag kom der en lille pige hen til mig og spurgte frimodigt og forventningsfuld: ”Vil du være min ven?” Det gjorde mig glad med denne åbenhjertighed og direkte...

læs mere
Når I faster!

Når I faster!

Jesus siger ”når I faster” til sine disciple i Matthæusevangeliet 6,16. Han siger ikke ”hvis I faster!” Gennem mange år havde jeg ikke nogen praktisk forståelse og erfaring af det at faste

læs mere