Underfuld – Kvindekonference

For første gang afholdes Underfuld – en kvindekonference i Skjern Bykirke, – og du er inviteret! Her på siden, kan du finde al information om konferencen og et direkte link til tilmelding.

Konferencen løber af stablen:

lørdag d. 2. november 2019 – kl. 9.30 – 21.30

Tema: Identitet i Gud

Hvilken identitet har du hos Gud som kvinde, der er elsket af ham? Hvad gør det ved dig, når du placerer din identitet ‘andre steder’? Hvad gør det ved dine relationer? Og hvordan taler du Guds-identitet ind i andre mennesker?

Kom og vær med til en spændende dag,
hvor vi dykker ned i temaet gennem 3 fælles lektioner.

Det bliver også en dag fyldt med lovsang,
fællesskab, workshops og lækker forplejning!

Tilmeld dig konferencen
Via linket hér

9.30-10: Drop-in kaffe/te & registrering.

10-12.30: Møde v. Grethe Muff Enevoldsen:
“At have sin identitet i Gud og leve elsket af Ham”
(2 lektioner inkl. pause)

12.30-13.30: Frokost

13.30: Workshops

15.30: Kaffe/te og kage

16.15-17.45: Møde v. Bodil Skjøtt:
“Sat fri til at elske andre – portrætter af kvinder i Bibelen”

18.00: Middag

19.00-20.30: Lovsangsmøde

20.30-21.30: Cafe

Hovedtalere

Grethe Muff Enevoldsen:
Grethe er organisationskonsulent, team og stresscoach. Hun ejer virksomheden ”Flyt Fokus”, hvor hun arbejder med ledelse og personaleudvikling. Herudover hjælper hun mennesker, der lider af stress, angst og depression.

Bodil Skjøtt:
Bodil er teolog og har erfaring med at formidle Bibelens fortællinger. Hun har været missionær i Liberia, boet i Israel i mange år og været generalsekretær for Israelsmissionen. Hun er nu en særdeles aktiv pensionist.

Workshops

På konferencen er der 6 forskellige workshops at vælge imellem. Du kan læse om dem her, og du skal vælge workshop, når du tilmelder dig konferencen.

Workshop  1 :

Pynt en kage hot og flot

Lær nye tips og tricks til hvordan man kan pynte en kage. De flotte resultater skal pynte kagerne til eftermiddagens kaffebord.
OBS: Begrænset antal pladser på denne workshop.

Workshopholdere: Kathrine Jakobsen, Katja Sloth og Jane Schou Sørensen – ivrige kagebagere

Workshop 2 :

Når livet gør ondt

Hvordan håndterer vi situationen, når vi er sårbare? Når vi oplever de svære ting i livet, eller har det tæt på hos andre. Om at turde være sårbar og være i det svære.

Workshopholder: Inge Lene Bøge Christensen – terapeut

Workshop 3

“Den perfekte mor”

Hvorfor jeg aldrig bliver det og hvorfor det er ok ikke at være det. Drømmen om at være mor/familie – og når det ikke blev, som jeg drømte om. Jesus som forbillede i forhold til at elske og at være mor og familie.

Workshopholder: Jette Nygaard Andersen – mor og efterskolelærer

Workshop 4

Tid til at træne den kreative muskel

En workshop, hvor vi skal være kreative, bruge hænderne og arbejde med forskellige kreative projekter, som workshopholderen har medbragt.
OBS: Begrænset antal pladser på denne workshop.

Workshopholder: Kirsten Nikolajsen – lærer i bl.a. billedkunst

Workshop 5

Lykken er at være noget for andre

Hvad siger Bibelen om at være noget for andre? Hvordan får jeg mere fokus på det og får det til at være en naturlig del af livet? Hvordan holder jeg fast i, at det er lykken og ikke noget mere, jeg burde.

Workshopholder: Tina Kruse – skoleleder

Workshop 6

Samtalegruppe

Tid og ro til at tale om og reflektere over formiddagens lektioner og deres indhold.

Workshopholder: Grethe Karlsen – psykolog

Hvem:

Konferencen er åben for kvinder i alle aldre, uanset baggrund. Du er meget velkommen, også selvom du ikke er en del af Skjern Bykirke til hverdag. Vi håber faktisk på en masse gæster!

Adresse:

Konferencen afholdes i:
Skjern Bykirke
Nygade 52, 6900 Skjern

Pris:

350,- kr.
Prisen inkluderer fuld forplejning dagen igennem.
(Kaffe/te, forfriskninger, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad, dessert.)

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via dette link:

www.underfuld.nemtilmeld.dk

Du skal vælge hvilken workshop du gerne vil deltage i, når du tilmelder dig. Du vælger den billettype, der har navn efter den workshop, du gerne vil deltage i.

Bemærk: Tilmeldingen er bindende, og vi kan ikke refundere dit billet, når du har gjort dit køb. (Kun i tilfælde af aflysning af eventet.) Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du selvfølgelig velkommen til at sælge din billet videre til en anden.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til konferencen? Så kan du skrive til os på:

underfuld.kvindekonference@gmail.com

Du kan finde vores facebookside her.